Covid-19 reserveren en maatregelen

Seizoen 2021
Wij gaan er vooralsnog vanuit dat er in kampeerseizoen 2021 weer gereisd mag worden en de campings open gaan. Wij hanteren dan ook de gangbare Algemene Voorwaarden aangaande annulering voor uw kampeerplek/ huuraccomodatie op les Trexons.

3 mei wordt de binnenlandse reisbeperking opgeheven en zullen we de camping openen.

Mocht er overheidshalve (vanuit Nederland en/of Frankrijk) dringend worden geadviseerd níet te reizen, dan zullen wij op verzoek vouchers uitreiken voor het reeds betaalde bedrag. Deze kunnen later in 2021 of in seizoen 2022 worden gebruikt. Wij zijn helaas niet in de mogelijkheid niet gebruikte vouchers terug te betalen met een geldbedrag.

Wanneer het nodig blijkt om, zoals afgelopen zomer, kleine aanpassingen te maken, zoals een routing in het sanitair, een maximum aantal gasten tegelijkertijd in de receptie, het voorzien in handgel, dan zullen wij dat doen en tijdig communiceren met degenen die reeds hebben gereserveerd.
Voor vragen zijn we bereikbaar.

In de hoop u weer te treffen komende zomer,
Vriendelijke groet
Femke en Teun Jonas, les Trexons
Routebeschrijving en contact

Camping Les Trexons
36 Les Trexons
88430 Gerbépal
Frankrijk


+33329507492

+33608605475

[email protected]
+33608605475
Facebook:Les Trexons


Volg Eindhoven/Maastricht/Luik/Luxemburg/Metz/Nancy/St-Die-des-Vosges/ Anould/Gerbépal (richting Gerardmer D8)


Deze route is tolvrij.

Extra faciliteiten

 • Bibliotheek, speelgoed en spellen

 • Wasmachines en wasdrogers

 • Verkoop van ijs, frisdranken, wijnen, bieren, etc

 •  Eens per week friet, pizza, crêpes

 • 1x per 2 weken een nostalgisch circus op onze camping

 • Wijnproeverij

 • MTB verhuur (evt. met kinderzitje)

 • Verhuur Safaritent (via GreenCamp)

 • Verhuur 7x de Waard tenten (divers)

 • De kleine stad Gerardmer ligt op 8 km. Er zijn daar diverse supermarkten aanwezig. Op 2 km van de camping ligt Gerbépal, met een bakker (gesloten op maandag)

 • Broodservice

ALGEMENE VOORWAARDEN
CAMPING LES TREXONS

De camping is geopend (onder voorbehoud van wijzigingen) van o1 Juni tot eind December 2020.

Reservering.

U kunt schriftelijk als via e-mail reserveren.

Bevestiging.

Na ontvangst van uw reservering zenden wij u een voorlopige schriftelijke bevestiging met daarop uw reserveringsnummer en het te betalen voorschot (incl. reserveringskosten).

Betaling.

De reserveringskosten bedragen € 12,- per gereserveerde plaats.
Milieubelasting bedraagt € 1,00 pppd.
Toeristenbelasting € 0,50 pppn.De aanbetaling bedraagt 30% van de totale huursom vermeerderd met eventuele toeslagen (bv. Reserveringskosten ).
De aanbetaling wordt in mindering gebracht op de eindafrekening.
U kunt de betaling overmaken na ontvangst van de voorlopige bevestiging door overboeking van het bedrag in Euro op onze Franse rekening bij de CIC Gerardmer:
Bankrekening nummer FR76 3008 7336 6500 0205 0690 141
t.n.v. Camping les Trexons Jonas ovv uw reserveringsnummer.
Evt. bankkosten zijn voor uw eigen rekening.
Indien uw betaling niet op de aangegeven datum vermeld op onze voorlopige bevestiging bij ons binnen is, vervalt automatisch, zonder nadere berichtgeving, uw reservering.
Na ontvangst van uw aanbetaling ontvangt u van ons een definitieve bevestiging van betaling.

Eindafrekening

Verhuur: Het totaal door u verschuldigde bedrag voor de verhuuraccommodatie dient binnen 4 weken na definitieve bevestiging aan ons te zijn overgemaakt. De definitieve bevestiging is tevens uw eindfactuur.
Staanplaats: Het totaal door u verschuldigde bedrag voor uw staanplaats kunt u voor aankomst op de in de bevestiging aangegeven datum aan ons overmaken. Bij hoge uitzondering en in overleg met de beheerder kunt u  het restant-bedrag bij aankomst op de camping voldoen. De bevestiging is tevens uw eindfactuur.
Annuleringen: Uitsluitend schriftelijk ingediende verzoeken tot annulering worden door ons in behandeling genomen. In voorkomende gevallen wordt door ons het volgende in rekening gebracht:
– tot 4 weken voor aanvang van de gereserveerde periode 100% van de totaalsom;
– tussen 8 weken en 4 weken voor aanvang van de gereserveerde periode 30% van de totaalsom.
Wij raden u aan een annuleringsovereenkomst bij af te sluiten.
Aankomst: De gereserveerde plaats is beschikbaar vanaf 14:00 uur ‘s middags op de door u gereserveerde dag van aankomst. Zonder tegenbericht uwerzijds, blijft de accommodatie 24 uur voor u gereserveerd. Bij aankomst checkt u in bij de receptie.
Vertrek: Op de voorgenomen dag van vertrek dient u de plaats, opgeruimd, voor 11:00 uur ’s morgens te verlaten. Voor vertrek checkt u uit bij de receptie.
Vroegtijdig vertrek: In geval van vroegtijdig vertrek wordt geen terugbetaling verstrekt en bent u verplicht de totale huursom inclusief toeslagen te betalen tot aan de gereserveerde datum van vertrek op uw bevestiging.
Acceptatie Algemene Voorwaarden: Overboeking van de aanbetaling houdt in dat u de algemene voorwaarden van camping Les Trexons accepteert.