Covid-19 reserveren en maatregelen

Wat zijn wij blij! Wij mogen weer buitenlandse toeristen ontvangen! Met enkele kleine sanitaire aanpassingen in het toiletgebouw en de receptie, zijn wij klaar om jullie te ontvangen op onze mooie camping. Wie reserveert, ontvangt van ons ook de (voorlopige) sanitaire regels. Wij vragen om uw begrip voor deze aanpassingen (die overheidshalve waarschijnlijk zullen versoepelen de komende periode).

Sanitaire aanpasingen Covid-19 op Les Trexons

Om het risico op verspreiding van het virus tegen te gaan hanteren wij ingaande op  14 juni onderstaande regels op onze camping. Bent u zich er alsmede van bewust dat verschillende landen verschillende (afstands-)regels hanteren. We rekenen op uw medewerking.

 1. In de receptie zijn maximaal 8 mensen (plus eigenaren) aanwezig. U kunt op het terras wachten indien u nog niet naar binnen kunt. Voor binnenkomst ontsmet u uw handen (desinfectant aanwezig). Wij houden de receptie schoon.
 2. Bij de bar kunt u een drankje of ijs bestellen. U maakt uw eigen flesje of blikje open. U nuttigt deze op het terras of op uw kampeerplek. Afrekenen kan contant.
 3. Op het terras houden we de 1 meter (Franse norm) in stand. Dat houdt in dat er niet meerdere gezinnen aan één tafel plaatsnemen.
 4. We hanteren een mannen- en vrouwen gedeelte bij het sanitair. Beide kanten hebben een ingang en een uitgang. Deze routing is verplicht. Informatie over sanitairgebruik treft u bij de ENTREE. U maakt na gebruik van het toilet zelf de deurklink, papierhouder, doortrekker en wcbril schoon (materiaal aanwezig). Dit doekje gooit u in de mand bij de uitgang, nooit ín de wc. U begeleidt kinderen die hier niet zelf toe in staat zijn. Wij maken het sanitair meermalen per dan uitgebreid schoon. Was uw handen grondig na sanitair gebruik.
 5. Wij vragen u om in de speeltuin af te stemmen met de andere ouders en rekening te houden met ieders wensen m.b.t. de afstand. Er zijn voldoende speelterreinen om verspreid te spelen. Waar nodig begeleidt u uw kind.
 6. Speelgoed(binnen en buiten), spelletjes en boeken, informatiemappen kunnen wij niet na ieder gebruik ontsmetten. Gebruik hiervan is op eigen risico, en nadien handen wassen met zeep.
 7. Op de camping stellen wij het dragen van een mondkapje NIET verplicht. Er is hier ruimte én frisse lucht genoeg! Elders in openbare (afgesloten) gelegenheden, waar de 1 meter afstand niet of moeilijk te bewaren valt, is een mondkap voor iedereen vanaf 11 jaar aangeraden en soms verplicht.
 8. Het zwembad plaatsen wij in juli. Mogelijk geldt er een beperking in aantal gebruikers per keer.
 9. In geval van symptomen van Covid-19, meldt u dat direct bij de receptie. Wij helpen u desgewenst bij het contact met huisarts. U krijgt dan tot uw vertrek eigen sanitair toegewezen.
 10. Hartelijk bedankt. We wensen u een fijne en zorgeloze vakantie!

Voor vragen over bovenstaande zijn we bereikbaar.
0033329507492 of [email protected]

Vriendelijke groet, Femke en Teun Jonas

 

 

Blijf gezond.
Vriendelijke groet
Femke Jonas, les Trexons
Routebeschrijving en contact

Camping Les Trexons
36 Les Trexons
88430 Gerbépal
Frankrijk


+33329507492

+33608605475

[email protected]
+33608605475
Facebook:Les Trexons


Volg Eindhoven/Maastricht/Luik/Luxemburg/Metz/Nancy/St-Die-des-Vosges/ Anould/Gerbépal (richting Gerardmer D8)


Deze route is tolvrij.

Verdere informatie camping

 • Kinderspeelruimte voorzien van boeken, tv en video

 • Wasmachines en wasdrogers

 • Verkoop van ijs, frisdranken, wijnen, bieren, etc

 • Verkoop van ijs, frisdranken, wijnen, bieren, etc

 • 1x per 2 weken een nostalgisch circus op onze camping

 • Wijnproeverij

 • MTB verhuur (evt. met kinderzitje)

 • Verhuur Safari- en tunneltenten (via GreenCamp)

 • Verhuur 5x de Waard tenten (vergrote Zilvermeeuw en Albatros)

 • Verhuur van twee toercarvans

 • De camping is gelegen 8 km van “de Parel van de Vogezen”; Gérardmer waar een zestal supermarkten beschikbaar zijn

Plattegrond Les Trexons

Tarieven

Tent, caravan, camper en accommodatie verhuur

Let op, de prijs verschilt tussen het voor- en hoogseizoen. Toeristenbelasting € 0,50 p.p., milieutoeslag €1,- p.p.

Bijzettentje is gratis, een tweede bijzettentje kost €2,00 per dag. Maximaal 1 gezin per plaats. Inbegrepen in tarief: gebruik faciliteiten en warm water.

Het voorseizoen geldt tot 01/07 en vanaf 2/09. Het hoofdseizoen geldt van 01/07 tot 2/09.

Staplaats

Tent, caravan of camper

Voorseizoen €6,- / Hoogseizoen €8,-

Volwassenen

Volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar

Voorseizoen €4,- / Hoogseizoen €6,-

Kinderen

Tot 7 jaar

Voorseizoen €2,- / Hoogseizoen €3,-

Elektra

ca. 6 ampère

Voorseizoen €3,50 / Hoogseizoen €3,50

Een huisdier

Voorseizoen €2,- / Hoogseizoen €2,-

Belasting

Milieu -en toeristentoeslag p.p.p.d.

Voor- en hoogseizoen €1,50Verhuur caravans en tentenHuisdieren zijn in de verhuuraccommodaties niet toegestaan. Uitzondering mits vooraf op speciale aanvraag.

Prijzen zijn per week voor de tent en plaats daarnaast geldt dan nog het kampeertarief.In de caravans zijn standaard aanwezig: inventaris cpl+tuinmeubelen in de voortent. Er is geen linnengoed aanwezig (dekbedden en kussens, onderlakens, kussenslopen, hand- en theedoeken etc.). Schoonmaak €40,- is verplicht.Het voorseizoen geldt tot 01/07 en vanaf 01/09. Het hoogseizoen geldt van 01/07 tot 01/09.

Tourcaravan
TEC 1

3 tot 4 personen

Voorseizoen €190,-
Hoogseizoen €220,-

Tourcaravan
TEC 2

4 tot 5 personen

Voorseizoen €220,-
Hoogseizoen €255,-

De Waard – Jan van Gent

Maximaal 4 personen

Voorseizoen €240,-
Hoogseizoen €270,-

De Waard – Vergrote Zilvermeeuw

Maximaal 6 personen

Voorseizoen €260,-
Hoogseizoen €290,-

Overig verhuur

Huurkoelkast: €35  per week

Kinderstoel: €2,00 per dag

Campingbed: €3,00 per dag


Bel voor meer informatie

+33 3 29 50 74 92


Of stuur een mail naar

[email protected]


ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPING LES TREXONS

De camping is geopend (onder voorbehoud van wijzigingen) van o1 Juni tot eind December 2020.

Reservering.

U kunt schriftelijk als via e-mail reserveren.

Bevestiging.

Na ontvangst van uw reservering zenden wij u een voorlopige schriftelijke bevestiging met daarop uw reserveringsnummer en het te betalen voorschot (incl. reserveringskosten).

Betaling.

De reserveringskosten bedragen € 12,- per gereserveerde plaats.
Milieubelasting bedraagt € 1,00 pppd.
Toeristenbelasting € 0,50 pppn.De aanbetaling bedraagt 30% van de totale huursom vermeerderd met eventuele toeslagen (bv. Reserveringskosten ).
De aanbetaling wordt in mindering gebracht op de eindafrekening.
U kunt de betaling overmaken na ontvangst van de voorlopige bevestiging door overboeking van het bedrag in Euro op onze Franse rekening bij de CIC Gerardmer:
Bankrekening nummer FR76 3008 7336 6500 0205 0690 141
t.n.v. Camping les Trexons Jonas ovv uw reserveringsnummer.
Evt. bankkosten zijn voor uw eigen rekening.
Indien uw betaling niet op de aangegeven datum vermeld op onze voorlopige bevestiging bij ons binnen is, vervalt automatisch, zonder nadere berichtgeving, uw reservering.
Na ontvangst van uw aanbetaling ontvangt u van ons een definitieve bevestiging van betaling.

Eindafrekening

Verhuur: Het totaal door u verschuldigde bedrag voor de verhuuraccommodatie dient binnen 4 weken na definitieve bevestiging aan ons te zijn overgemaakt. De definitieve bevestiging is tevens uw eindfactuur.
Staanplaats: Het totaal door u verschuldigde bedrag voor uw staanplaats kunt u voor aankomst op de in de bevestiging aangegeven datum aan ons overmaken. Bij hoge uitzondering en in overleg met de beheerder kunt u  het restant-bedrag bij aankomst op de camping voldoen. De bevestiging is tevens uw eindfactuur.
Annuleringen: Uitsluitend schriftelijk ingediende verzoeken tot annulering worden door ons in behandeling genomen. In voorkomende gevallen wordt door ons het volgende in rekening gebracht:
– tot 4 weken voor aanvang van de gereserveerde periode 100% van de totaalsom;
– tussen 8 weken en 4 weken voor aanvang van de gereserveerde periode 30% van de totaalsom.
Wij raden u aan een annuleringsovereenkomst bij af te sluiten.
Aankomst: De gereserveerde plaats is beschikbaar vanaf 14:00 uur ‘s middags op de door u gereserveerde dag van aankomst. Zonder tegenbericht uwerzijds, blijft de accommodatie 24 uur voor u gereserveerd. Bij aankomst checkt u in bij de receptie.
Vertrek: Op de voorgenomen dag van vertrek dient u de plaats, opgeruimd, voor 11:00 uur ’s morgens te verlaten. Voor vertrek checkt u uit bij de receptie.
Vroegtijdig vertrek: In geval van vroegtijdig vertrek wordt geen terugbetaling verstrekt en bent u verplicht de totale huursom inclusief toeslagen te betalen tot aan de gereserveerde datum van vertrek op uw bevestiging.
Acceptatie Algemene Voorwaarden: Overboeking van de aanbetaling houdt in dat u de algemene voorwaarden van camping Les Trexons accepteert.