Tourcaravan TEC 1

3 tot 4 personen

Indeling: Tweemaal treinzit Inventaris compleet voor 4 personen: borden, kopjes, glazen en bestek. Verder pannen en steelpan en bijbehorend servies. Tevens koffiezet apparaat en waterkoker. De benodigde schoonmaakartikelen zijn aanwezig.

 • Voorseizoen €190,- *
 • Hoogseizoen €220,- *

Tourcaravan TEC 2

4 tot 5 personen

Indeling: Een treinzit en een ruime U-zit.Voorzien van een grote voortent met tuinmeubels. Bodem is verhard. Inventaris compleet voor 6 personen: borden, kopjes, glazen en bestek. Verder pannen en steelpan en bijbehorend servies.
Tevens koffiezet apparaat en waterkoker. De benodigde schoonmaakartikelen zijn ook aanwezig

 • Voorseizoen €220,- *
 • Hoogseizoen €255,- *

DeWaard Jan van Gent

Maximaal 4 personen

De Jan van Gent is een echte familietent met één afsluitbaar slaapgedeelte en een ruim woonvertrek van 200×400 cm.

De tenten zijn voorzien van 2-4 matrassen op lattenbodem afhankelijk de gezinssamenstelling. Lakens, dekbedden en kussens, hand- en theedoeken zijn niet bij de prijs inbegrepen. Verder aanwezig een gaskomfort, pannen- en servieskast. Tevens een bergkast in de leefruimte aanwezig.

Inventaris compleet voor 4 personen: borden, kopjes, glazen en bestek.
Verder pannen en steelpan en bijbehorend servies. Tevens koffiezet apparaat en waterkoker aanwezig, evenals een tuinset voor 4 personen.

 • Voorseizoen €240,- *
 • Hoogseizoen €260,- *

DeWaard Vergrote Zilvermeeuw óf De Waard Zeearend

Maximaal 6 personen

De Vergrote Zilvermeeuw is een tent die haar naam alle eer aan doet want groot is deze tent zeker. Door het plaatsen van twee hoofdmasten biedt de tent plaats aan maar liefst 6 personen. De ideale Klamping tent dus voor grote gezinnen. Een woonvertrek van zelfs 2 x 4.5 meter met daarachter 3 ruime slaapvertrekken. De Vergrote Zilvermeeuw is echt één van de ruimste tenten in haar soort.

De tenten zijn voorzien van 4-6 matrassen op lattenbodem afhankelijk de gezinssamenstelling. Zelf bedlinnen en kussens meenemen.

Verder aanwezig een gaskomfort, pannen-en servieskast. Tevens een bergkast in de woonruimte aanwezig. Inventaris compleet voor 6 personen: borden, kopjes, glazen en bestek. Verder pannen en steelpan en bijbehorend servies. Tevens koffiezet apparaat en waterkoker. De benodigde schoonmaakartikelen zijn ook aanwezig.

Tuinset voor 4/6 personen aanwezig.

De Zeearend is ook een ruim opgezette familie tent. De leefruimte is 3 *3 meter en in het midden 2.20 meter hoog. De twee slaapcompartimenten zijn 2*3 meter en bieden beiden plaats aan twee bedden. Eventueel kunnen extra bedden in het leefgedeelte worden geplaatst. Ingericht op 4 personen, uitbreiding mogelijk.

 • Voorseizoen €260,- *
 • Hoogseizoen €290,- *

Extra informatie verhuur

* Getoonde prijzen zijn per week voor de tent inclusief de plaats exclusief het kampeertarief.
Huisdieren zijn in de verhuuraccommodaties niet toegestaan.
Uitzondering mits vooraf op speciale aanvraag.

In de caravans zijn standaard aanwezig: inventaris cpl+tuinmeubelen in de voortent. Er is geen beddengoed aanwezig (dekbedden en kussens, onderlakens, kussenslopen, hand- en theedoeken etc.). Schoonmaak €40,- is verplicht.

Overig verhuur

 • Huurkoelkast: €35 per week
 • Kinderstoel: €2,00 per dag
 • Campingbed: €3,00 per dag