Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.169.3 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
46 berichten.
Geen naam Geen naam heeft geschreven op 29 december 2015 om 18:42
Bij aankomst werden we ontvangen met koffie en thee, typerend voor de rest van de week. Gastvrij, meedenkend, sfeermakend... alles is gericht op het vakantiegevoel te optimaliseren. Onze kinderen (2 en 4) hebben alleen maar gespeeld, super! Ze wilde liever niet mee op pad, maar lekker op de camping blijven (er waren echt heel veel kinderen). We hadden een mooie plek, de sfeer was erg gemoedelijk en gezellig. Kampvuurtje, wijnproeven, voor ons een super week. Daarnaast is er veel in de omgeving te doen.
Geen naam Geen naam heeft geschreven op 29 december 2015 om 18:42
Wij zijn pas terug van een weekje op deze camping (in een tent van touroperator). Echt een aanrader, deze camping! Sanitair is schoon en ruim, hele prettige familiebadkamers (heel fijn met een peuter) en toiletpapier op alle toiletten. Veel speelgelegenheid voor kleine kinderen, prachtige ligging en mooie plekken. Beheerders zijn top; behulpzaam, zorgzaam, grappig en kundig. Wij hebben genoten van de rust (het kampvuur) , de vrijheid en de geweldige omgeving. Er is genoeg te doen, zoals wandelen, fietsen en er zijn prachtige meren in de omgeving om in te zwemmen. Twee maal per week worden en frietjes gebakken en je kan bij de receptie kleine versnaperingen krijgen zoals ijsjes en drank.
Geen naam Geen naam heeft geschreven op 29 december 2015 om 18:41
Erg fijne camping, zeker met kleine kinderen. Twee weken gestaan. Mooie vrije ruime plekken met wat begroeiing eromheen. Veel speeltoestellen, ´s avonds vaak kampvuur met marshmallows, forellenvisvijver (iets buiten de camping, veilig voor kleine kids), klein zwembadje, 1x /week pizza, 2x/week friet (handig als je niet wilt koken als het een keertje regent). Eens in de 2 weken een circus op de camping, erg leuk! Camping ligt in een rustige omgeving aan een beekdal. Kleine stukken rijden zijn er in de buurt prachtige plekken om te wandelen, de campingbeheerders hebben goede tips. De bergen zijn aan deze zijde (westkant) van de Vogezen glooiend, een aantal bergtoppen zijn goed met de auto te bereiken tot boven de 1200m (Hohneck, Gazon du Faing etc) en met kleine kinderen goed te bewandelen (boven is het vrij glooiend) met prachtige uitzichten.
Geen naam Geen naam heeft geschreven op 29 december 2015 om 18:41
Vooral met kleine kinderen een ideale camping: niet te ver rijden, prachtige omgeving, veel speeltoestellen en een leuke sfeer!
Geen naam Geen naam heeft geschreven op 29 december 2015 om 18:41
Leuke camping met heel veel speelgelegenheid voor kleine kinderen. De sfeer op de camping is vriendelijk en ongedwongen. Het sanitair is schoon. Vriendelijke eigenaars / beheerders met veel informatie en goede service. Er is in de nabije omgeving veel te zien en te doen (meren, watervallen, bergen, kastelen, Colmar, roofvogelshow, speelgoedmuseum, etc) en ook vanuit de camping kun je mooi wandelen en fietsen. De nachten kunnen erg koud zijn.
Geen naam Geen naam heeft geschreven op 29 december 2015 om 18:40
Een mooie en rustige camping met ruime plekken voor de tent. Vanaf de camping kan je heerlijk wandelen en fietsen. Vooral geschikt met kinderen door de mooie speeltuin en het zwembad. Wij komen zeker een keer terug!