Vakantie huisje Frankrijk

4-daagse FOTOGRAFIEWORKSHOP 17-20 mei 2022
Gedurende vier dagen neemt meervoudig prijswinnend fotograaf Herman Diks je mee in de wereld van fotografie met de mobiele telefoon. We gebruiken het allemaal en de meesten ook veelvuldig. Maar hoe zorg je er precies voor dat het beeld ook zegt wat je bedoelt te zeggen? Wat valt er te ontdekken en leren over kleur, contrast, kaders en ondersteunende apps?
Kruip de camping over, trek de omliggende bossen in en de bergen op met je camera in de aanslag. Kosten: 150,- voor de workshop (dus exclusief kampeergeld). Inschrijven kan via info@camping-lestrexons.com of middels het contactformulier op de site tot 5 april. Vanaf 14 jaar.

4-daagse WORKSHOP BOOGSCHIETEN 5 -8 juli
Schuilt er een Robin Hood in jou, een Grijze Jager of ridder? Sluit je dan aan bij deze workshop voor beginners én gevorderden. Verzorgd door Herman Diks. Kosten: 150,- voor de workshop (dus exclusief kampeergeld). Inschrijven kan via info@camping-lestrexons.com of middels het contactformulier op de site.

 

CORONANIEUWS: goed nieuws!
Per 14 maart vervallen hier in Frankrijk ook de restricties. Dat houdt in dat het dragen van een mondkapje niet meer verplicht wordt en er niet meer gevraagd zal worden naar een vaccinatiebewijs of testbewijs.
De verwachting is dat dit zo zal blijven; in ieder geval tot de herfst. Dus we kunnen de zomerse glimlachen weer zien!

5 November 2020
Een tweede lockdown, dit keer in de herfst waarin alles stiller en kaler wordt. We moeten onze draai nog vinden. Gelukkig zijn er zonnige dagen, die weliswaar fris zijn, maar ook uitnodigen over het terrein te struinen, nieuwe ideeën uitlokken voor de camping in een nieuw seizoen.
Reserveren voor 2021 kan al, en de eerste reserveringen zijn een feit.
We gaan er vooralsnog van uit dat er in het nieuwe jaar weer gereisd mag worden en dat we onze gasten hier weer kunnen ontvangen, al dan niet met extra sanitaire maatregelen. Wij willen de gasten van afgelopen jaar bedanken voor hun vertrouwen en positieve reacties, zelf naar aanleiding van die extra maatregelen!
Zodra het nodig blijkt dat er een aangepast annuleringsbeleid gevoerd moet worden aangaande Covid, zullen we u hierover informeren via deze weg, facebook of per mail (voor degenen die al een reservering hebben gedaan).
Wij hopen dat u zich alweer verheugen kunt op een aangename zomer en dat we u (weer) mogen verwelkomen. 1 Mei openen we de poort, we nodigen u van harte uit om met ons mee te genieten van de lente, de zomer en /of  nazomer in de prachtige Vogezen.

Vriendelijke groet
Teun en Femke Jonas, les Trexons

Seizoen 2021
Seizoen 2021 opent de camping haar deuren op 1 mei , aan het begin van de meivakantie. Half oktober zullen we weer sluiten. Voor wie in oktober 2021 wil komen kamperen: neem kort van te voren contact op.

Het hoogseizoen duurt van 1 juli tot 1 september.

Vakantiebeurzen 2021
Alle vakantiebeurzen waar wij doorgaans aan deelnemen zijn vanwege Corona geannuleerd.  In 2022 hopen wij weer af te reizen met onze stand naar de SVR-beurzen en de Pasar in Hamont-Achel. Beide organisaties investeren voor 2021 in een digitale vakantiebeurs.