Sanitair: 6 toiletten waarvan 1 kindertoilet, 6 douches, 2 familiedouches, 1 sanitaircabine voor minder validen, 3 wastafelcabines, afwasblokken, spoelbak, grijswaterpunt.

Verzorging: 3 wasmachines, 1 droger

Wifi: Per seizoen 2020 is er gratis wifi

Spelen: centraal gelegen speeltuin, diverse speeltoestellen op de andere kampeervelden. Speel- en ontdekbos met beek. Voor de grotere kinderen, jongeren en volwassenen is er een volleybalnet, tafelvoetbal, pingpongtafel, jeu de boulesbaan.

Zwembad (opzet), speelbeek, watertafels

Kampvuurplaats,  

Visvijver

Kleine fruitpluktuin

Wandelen en Fietsen: vanaf de camping zijn verschillende wandelroutes. In de receptie liggen ook andere (fiets)routes in de omgeving. Er zijn fietsen (MTB) te huur, ook met kinderzitje . Af en toe wordt er een avondwandeling of een kinderwandeling georganiseerd.

Eten op de camping: Dagelijks vers brood (m.u.v. maandag). Eens per week worden er frietjes gebakken. Eens per week in het hoogseizoen komt de pizzabakker op de camping. Om de week worden er pannenkoeken gebakken. Om de andere week komt onze wijnleverancier een proeverij verzorgen (deelname gratis).

Bar: in de receptie is onze bar waar je terecht kunt voor een drankje (fris, wijn, bier), koffie, thee en ijs.

Circus: in het hoogseizoen om de week een klein circus op de camping

Huiskamer: de receptie is tevens de huiskamer waar je van harte welkom bent om een boek of tijdschrift te lezen, wat te drinken, een spel te spelen bij slecht weer of in de folders of map inspiratie op te doen voor leuke uitjes in de omgeving.

Boodschappen: biologische boer om de hoek, supermarkten op ca 8 km afstand. Diverse markten in de omgeving.