Wat zijn wij blij! Wij mogen weer buitenlandse toeristen ontvangen! Met enkele kleine sanitaire aanpassingen in het toiletgebouw en de receptie, zijn wij klaar om jullie te ontvangen op onze mooie camping. Wie reserveert, ontvangt van ons ook de (voorlopige) sanitaire regels. Wij vragen om uw begrip voor deze aanpassingen (die overheidshalve waarschijnlijk zullen versoepelen de komende periode). 

Sanitaire aanpasingen Covid-19 op Les Trexons

Om het risico op verspreiding van het virus tegen te gaan hanteren wij ingaande op  14 juni onderstaande regels op onze camping. Bent u zich er alsmede van bewust dat verschillende landen verschillende (afstands-)regels hanteren. We rekenen op uw medewerking.

  1. In de receptie zijn maximaal 8 mensen (plus eigenaren) aanwezig. U kunt op het terras wachten indien u nog niet naar binnen kunt. Voor binnenkomst ontsmet u uw handen (desinfectant aanwezig). Wij houden de receptie schoon.
  2. Bij de bar kunt u een drankje of ijs bestellen. U maakt uw eigen flesje of blikje open. U nuttigt deze op het terras of op uw kampeerplek. Afrekenen kan contant. 
  3. Op het terras houden we de 1 meter (Franse norm) in stand. Dat houdt in dat er niet meerdere gezinnen aan één tafel plaatsnemen.
  4. We hanteren een mannen- en vrouwen gedeelte bij het sanitair. Beide kanten hebben een ingang en een uitgang. Deze routing is verplicht. Informatie over sanitairgebruik treft u bij de ENTREE. U maakt na gebruik van het toilet zelf de deurklink, papierhouder, doortrekker en wcbril schoon (materiaal aanwezig). Dit doekje gooit u in de mand bij de uitgang, nooit ín de wc. U begeleidt kinderen die hier niet zelf toe in staat zijn. Wij maken het sanitair meermalen per dan uitgebreid schoon. Was uw handen grondig na sanitair gebruik.
  5. Wij vragen u om in de speeltuin af te stemmen met de andere ouders en rekening te houden met ieders wensen m.b.t. de afstand. Er zijn voldoende speelterreinen om verspreid te spelen. Waar nodig begeleidt u uw kind.
  6. Speelgoed(binnen en buiten), spelletjes en boeken, informatiemappen kunnen wij niet na ieder gebruik ontsmetten. Gebruik hiervan is op eigen risico, en nadien handen wassen met zeep.
  7. Op de camping stellen wij het dragen van een mondkapje NIET verplicht. Er is hier ruimte én frisse lucht genoeg! Elders in openbare (afgesloten) gelegenheden, waar de 1 meter afstand niet of moeilijk te bewaren valt, is een mondkap voor iedereen vanaf 11 jaar aangeraden en soms verplicht.
  8. Het zwembad plaatsen wij in juli. Mogelijk geldt er een beperking in aantal gebruikers per keer.
  9. In geval van symptomen van Covid-19, meldt u dat direct bij de receptie. Wij helpen u desgewenst bij het contact met huisarts. U krijgt dan tot uw vertrek eigen sanitair toegewezen.
  10. Hartelijk bedankt. We wensen u een fijne en zorgeloze vakantie!

Voor vragen over bovenstaande zijn we bereikbaar.
0033329507492 of informatie@campin-lestrexons.com

Vriendelijke groet, Femke en Teun Jonas
Blijf gezond.
Vriendelijke groet
Femke Jonas, les Trexons